Werkwijze

Om te ontdekken wat nu ècht de vorm en functie van uw nieuwe keuken moet worden willen we u graag beter leren kennen. Waar houdt u van, wat vindt u belangrijk en hoe wordt de keuken gebruikt? Omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden helpt het enorm als u een plattegrond meebrengt, foto’s of een filmpje van uw interieur of misschien heeft u zelfs al een moodboard gemaakt?

Als we vervolgens in de showroom alle opties zoals apparatuur, opstelling, werkblad en kleurstelling hebben afgewogen kan het creatieve proces beginnen en ontstaat er een concept ontwerp. In dit ontwerp is nog van alles mogelijk maar het geeft u een goed beeld van de opstelling en mogelijkheden. Nadat we samen alle details van het concept ontwerp hebben doorgenomen ontstaat een definitief ontwerp en prijs en is uw droomkeuken een feit.

Natuurlijk als u dat prettiger vind kom ik bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken.

De keuken wordt in bestelling genomen en geproduceerd in Italië waarna we een plan van aanpak en een planning maken. Is er nog installatie werk nodig of een timmerman om de laatste details mooi af te werken? Onze monteur heeft een jarenlange ervaring en een scherp oog voor detail en is daarbij precies in zijn werk.

Het kan heel inspirerend zijn om ook eens met een binnenhuisadviseur naar uw interieur te kijken. Misschien wilt u een frisse wind door het huis laten waaien voordat de nieuwe keuken wordt geïnstalleerd? De levering laat nog even op zich wachten dus nu is het moment, ik brengt u graag met elkaar in contact.