Collectie

Cucinesse

Het verhaal van het Italiaanse keukenmerk Cucinesse begint in 1979, wanneer de jonge Sergio Pazzaglia zijn werkervaring in hout wil gebruiken om zijn eigen werkplaats te openen voor de productie en montage van meubels.

Nu, ruim 40 jaar later, is Cucinesse getransformeerd tot een hoofdrolspeler in de productie van modulaire keukens met klanten over de hele wereld. Cucinesse biedt oneindig veel oplossingen om uw keuken uniek te maken. Zo zijn bijvoorbeeld de handgrepen op kasten en lades net als de werkbladen en fronts in vele vormen en afwerkingen leverbaar.

Bijpassend bij de keukens kunnen ook maatwerk meubels van Cucinesse voor de living in uw ontwerp worden meegenomen. Denk aan audio meubels, salontafels en wandmeubels op maat, helemaal in stijl met de keuken voor meer rust en eenheid voor wie een tijdloze inrichting nastreeft.

Zampieri Cucine

Gelegen in het noorden van Italië ontwerpt Zampieri Cucine al meer dan 50 jaar design voor de keuken, het centrale middelpunt van het huis. De aandacht en zorg die is besteed aan de creatie van het product komen tot uiting door het gebruik van uitstekende grondstoffen, maatwerk, vakmanschap en een nauwgezette en constante kwaliteitscontrole gedurende het hele productieproces.

De retro-industriele keukens van Zampieri Cucine zijn een eerlijke weergave van de “Made in Italy” filosofie. Met onderscheidende finishings zoals cement, keramiek, metal finishing en gezandstraald eiken geeft Zampieri Cucine een eigen identiteit aan haar keukens .

 

Novello Badkamer meubel

Novello Gianni & C sdf  - zo heette het eerste Mirano-bedrijf in 1956, eerst het produceren van schoenenrekken en deuren en ramen, daarna, vanaf '62, met de intrede in het bedrijf van Gianfrancesco, gespecialiseerd in badkamerkasten onder de leermeester MFN Mobilificio F.lli Novello. In slechts twintig jaar werd het bedrijf een van de belangrijkste in de meubelsector in het noordoosten en breidde het het industriële gebied geleidelijk uit tot de huidige 20.000 vierkante meter, waarvan 6.000 vierkante meter bedekt.

Het Italiaanse kabinet heeft over de hele wereld een record van uitmuntendheid opgebouwd. En hierin blijft Novello zijn bijdrage leveren door het ontwerp van zijn producten vele jaren toe te vertrouwen aan gevestigde ontwerpers die, onder leiding van het bedrijf, collecties hebben ontworpen die niet alleen de onderscheidende kenmerken van deze school laten zien, maar ook het merk voor originaliteit en oog voor detail.

Mercantini meubel

Design, ergonomie en bruikbaarheid voor totaal welzijn. Het is de filosofie van Mercantini Mobili by Moretti Industry in al zijn vormen. Ambachtelijke traditie en geavanceerde technologie worden samengesmolten om collecties te creëren met meerdere compositieoplossingen. Schoonheid doet zijn intrede in elke omgeving met hoogwaardige materialen en exclusieve afwerkingen, aangenaam om aan te raken en voor het oog. Gecertificeerd, veilig en gegarandeerd ondersteunen ze dag na dag het welzijn.

https://www.mercantini.it

 

 

 

STUA Design meubilair
Een gebalanceerd interieur in vorm, functie en sfeer maakt wonen aangenaam. Voor wie houdt van design,  kwaliteit en tijdloze meubels hebben we een prachtige uitbreiding binnen onze collectie, het meubel programma van STUA new classics.

STUA is een design meubelfabrikant uit Spanje die een eigentijdse collectie biedt op basis van stoelen, tafels, krukken en opbergmeubilair. Er hangt een frisse geest in het werk, maar het karakter is van klassiek modern design, dat van eenvoud en tijdloosheid.